Deși toate obiectele ce alcătuiesc ambientul sunt deosebite, piesa centrală a acestuia este, fără îndoială, cada freestanding.
  Căzile stand free au o frumusețe delicată, aparte, oferă note luxoase, de bun gust.
  Orice cadă freestanding are plusuri și minusuri pe care vom încerca să vi le prezentăm cât mai complet aici.
  Minusurile sunt reprezentate de mărime și greutate.
 Dacă locuiți la bloc este foarte posibil ca structura acestuia să nu vă permită amplasarea unei astfel de căzi. Pe lângă elementele de instalare trebuie ținut cont de faptul că acrilul, deși mult mai ușor decât fonta, este un material greu, iar căzile stand free au o greutate mare.
  Costurile sunt justificate așa că nu le vom trece nicidecum la minusuri.
  Materialul este de calitate, designul acestor căzi este luxos și sunt construite să reziste foarte mult timp așa că fără îndoială căzile stand free sunt o alegere ideală și vor oferi băii în care sunt amplasate, personalitate și unicitate.

  Pentru acest ambient superb, prezentat în poza nr 2, am ales gresie si faianță Duran, care, deși în culori calde și finuțe, contrastează perfect albul curat al obiectelor sanitare.

La noi găsești o gamă foarte mare de căzi stand free, gresie, faianță, sanitare, parchet, mozaic și nu dorim să fim deloc modești, așa că afirmăm cu încredere că DNS Hermes este un mic univers al amenajărilor interioare.

Valea Cascadelor nr 18, sector 6, București.

a(C)asă