Mozaicul- aceste lucrări decorative elegante, rezistente și mai mult decât plăcute privirii.
Mozaicul este folosit din cele mai vechi timpuri, chiar din timpul Imperiului Sasanid si Imperiului Romanilor. Când a apărut cu exactitate nu se știe, însă e clar ca istoria acestuia este veche si că este folosit din cele mai vechi timpuri pentru a da o eleganță aparte și un aer fascinant încăperilor în care este folosit.
Design-urile care rezultă în urma asamblării pieselor de mozaic sunt deosebite, chiar impresionante, dar sunt destule detalii de care trebuie să ții cont atunci când alegi să decorezi cu mozaic.
De la alegerea vizuală, la încadrarea acestuia, la montaj. Este ideal ca mozaicul să fie montat de profesioniști ca să evitați multe aspecte neplăcute.
Noi te așteptăm în showroom pe Valea Cascadelor nr 18, sector 6, București ca să povestim și să te ajutăm să iei cele mai bune, si de ce nu, și cele mai frumoase decizii.
Pentru că, din 2006, #designinterior este ceea ce știm să facem de minune, iar la noi vei găsi tot ceea ce cauți, plus o echipă de consultanți pregătită să te îndrume.