Livrarea produselor

In functie de optiunea aleasa, ne asiguram ca intri in posesia bunurilor cat de repede posibil, dupa confirmarea telefonica a comenzii cu unul dintre colegii nostri.

Optiunile si termenele de livrare sunt urmatoarele:

A. Curier Rapid – pentru produsele compatibile si in aria de acoperire a curierului

Transportul pentru produse volumetrice, livrate pe palet, sau cu greutate individuala peste 10 kg se face pana la adresa mentionata, fara a putea fi dus pana in apartament/casa. Curierul nu poate asigura manipularea produselor pana in apartament/casa. 

Comenzile de gresie si faianta se expediaza in sistem paletizat, oriunde in tara, iar costul de transport variaza in functie de destinatie, greutatea marfii si numarul de paleti necesari. Costul de transport pentru aceste comenzi va fi comunicat in momentul confirmarii comenzii finale. 

Din masuri de siguranta, pachetele de gresie, faianta si orice alte placi ceramice, NU vor fi expediate prin curierat rapid pentru a preveni deteriorarea. Comenzile ce contin un numar de cutii insuficient pentru a expedia in sistem paletizat se pot ridica de la sediul nostru la o data stabilita de comun acord!

B. Livram gratuit cu angajati proprii in Bucuresti si Ilfov comenzile mai mari de 2500 ron

2.  Timp de livrare
Livrarile standard se fac in 24-72 ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Pentru comenzile confirmate pana in ora 12:00 a unei zile lucratoare, livrarea se face in 24-48 ore, iar pentru cele confirmate dupa ora 12:00, livrarea se face in maximum 72 ore.